Gokken op de Fruit Case


Het gokken op de fruit case is een geweldige ervaring. Je kunt dan ook zeggen dat de fruit case een van de meest vrolijke en ook nog eens meest fruitige video slot is die je online kunt spelen. Het is een leuke en originele video slot, de fruit case is gebaseerd op kleurrijke en grappige fruit symbooltjes en is dan ook een van de meest gespeeld online video slots. De fruit case heeft een bijzonder extra functie die het slot extra aantrekkelijk maakt. Dit is namelijk de bekende Lawine modus.

Hierdoor is de kans nog groter dat je grote prijzen zal winnen. Bij een winnende combinatie is het namelijk zo dat de winnende symbolen direct weer plaats maken voor nieuwe symbolen, en deze nieuwe symbolen zullen dan ook als het ware naar beneden storten, dat is natuurlijk ook de reden van de naam lawine modus. Zo kun je namelijk weer kans maken op nieuwe winsten, zonder dat je hiervoor inzet moet plaatsen. Je kunt het dus eigenlijk zien als een soort van gratis spin met kans op mooie winsten. Dit kan zo wel doorgaan tot een vermenigvuldiging van maar liefst 8x je winst. Het is dan ook niet voor niets dat het gokken op de fruit case erg aantrekkelijk is en ook veel gespeeld wordt online.

Met het gokken op de fruit case maak je maar liefst gebruik van twintig winlijnen en speel je op vijf rollen. Het mooie hier aan is dat je altijd standaard gebruik maakt van deze 20 winlijnen en 5 rollen, dit heeft dus niets met de hoogte van je inzet te maken. Bij het gokken op de fruit case gebruik je dus altijd maar liefst 20 winlijnen, en door het grote aantal combinaties is de kans op grote geld prijzen een stuk groter dan bij andere video slots en dat is uniek aan het Fruit case Spelen! Je kunt bij het gokken op de fruit case al inzetten met een muntwaarde van 0.01 eurocent dit loopt dan op tot een maximum van 0.50 eurocent. Er zijn bij het gokken op de fruit case 10 inzetniveaus mogelijk. Het maximale bedrag waarmee je kunt inzetten op Fruit Case is wel 100 Euro per draai.

Het spel begint wanneer je op de draai knop klikt onder het scherm. Ook kun je er in het control panel  voor zorgen dat het gokken op de fruit case automatisch gebeurd, met de auto-functie. Natuurlijk is het bekende control panel ook voor het wijzigen van je inzetniveau muntwaarde. Dit gebeurt allemaal door simpel op de daarvoor aangegeven pijltjes te klikken langs het plaatje van een van deze twee. De winnende combinatie met de prijzen die daarbij horen zijn terug te vinden op de paytable, en deze bevindt zich ook in het control panel. Deze staat namelijk boven je inzet links onder in de hoek. Hier kun je precies zien wat de verschillende fruitige symbolen waard zijn.

De verschillende spel opties binnen het gokken op de fruit case vindt je helemaal links onder aan in je scherm van de video slot. Bij het sleuteltje vindt je de geluidopties die mogelijk zijn. Zo kun je bijvoorbeeld het omgevingsgeluid en de geluidseffecten aan en uit zetten. Indien je op het luidsprekertje klikt, dan is het mogelijk om de volume van het geluid te regelen. Zo kun je het geluid dus harder of zachter zetten, net wat jij het prettigst vind tijdens het spelen.

Onder dit vraagteken, die je naast de luidspreker kunt vinden, kom je de Fruit case Spelregels tegen. En door middel van de auto-button, die je weer daarnaast kunt vinden kun je automatisch doorspelen. Je kunt hier dan ook het aantal draai ronden bepalen. Je kunt daarbij kiezen tussen, 10, 25,50,75 rondes. Dit is natuurlijk altijd gemakkelijk zodat je niet ieder keer zelf op de knop hoeft te drukken. En wil je toch eerder stoppen met het aantal rondes dan je had aangegeven dan kun je altijd drukken op de auto-button en kiezen voor de STOP knop.

Het is natuurlijk altijd aanbevolen om eerst eens goed te spelregels door te nemen voor je gaat beginnen met het gokken op de fruit case. Heb je dit gedaan en denk je het wel onder de knie te hebben dan heb je nog altijd de optie om eens eerst het spel gratis uit te proberen. Op die manier kan je dan ook zien of het spel echt begrepen is. Je maakt daarbij kennis met de grappige symbolen en natuurlijk de 20 winlijnen waar je te alle tijden mee speelt. Je kunt ook precies zien hoe deze winlijnen lopen door er op te klikken met je muis. Ook maak je met het gratis spelen van de Fruit Case kennis met het control panel en hoe deze werkt. Je kunt dan precies zien wat je inzet mogelijkheden zijn en hoeveel dit in geld is per draai. Na dat je dus de Fruit Case Spelregels doorgenomen hebt en het spel ook nog een gratis hebt uitgeprobeerd kun je beginnen met het echte geld te gaan winnen! Wij raden namelijk aan om het gratis spelen nooit langer dan een minuut of 10 te doen. Dit omdat je het na een minuut of 10 echt wel onder de knie hebt, en je anders mooie kansen voorbij laat gaan waarbij je dus al echt geld had kunnen winnen.

Bij het gokken op de fruit case heb je ook nog de Free fall symbolen. Wanneer je namelijk drie van deze symbolen hebt dan worden er direct 10 Free spins geactiveerd. Hier hoef je dan ook verder niets voor te doen, het gebeurd automatisch na het draaien van drie van deze symbolen. Deze drie Free fall symbolen moeten wel op een rij staan en links van je scherm beginnen. Er zijn dus genoeg redenen om te beginnen met het gokken op de fruit case. Wacht dus niet langer en probeer dit fruitige spel nu zelf uit!