Fruit Case Spelregels


De Fruit Case is een vrolijk en vooral kleurrijk slot wat veel in trek is bij zowel online als offline spelers. De Fruit Case bestaat uit 5 rollen en beschikt in het totaal 20 winlijnen. Het is dan ook de bedoeling dat je verschillende winnende combinaties gaat maken op een van de winlijnen. Om nou nog meer kans te maken op winst beschikt dit geweldige slot over de Sticky win. Hoe de verdere Fruit Case Spelregels in elkaar zitten gaan we je uitleggen.

Dat de Fruit Case een vrolijk en energieke lay-out heeft is nu wel duidelijk. Maar het mooie aan dit bijzondere uiterlijk is dat je het gevoel krijgt alsof je in een fruitfabriek terecht bent gekomen die zo uit een mooie tekenfilm komt. De achtergrond met de verschillende buizen waar je het fruit sap nog af ziet druipen hebben hier dan ook zeker invloed op. Natuurlijk is het ook erg prettig om te weten dat de Fruit Case Spelregels niet ingewikkeld zijn en dat het spel door iedereen gespeeld kan worden. In het midden van het scherm vindt je de bekende vijf rollen waar je het Fruit Case spel mee speelt. Langs deze vijf rollen zie je de aanwezige 20 winlijnen. Deze vindt je dus aan beide kanten van het scherm, door middel van de cijfers 1 t/m 20. Deze 20 winlijnen staan overigens niet in volgorde.  Wil je weten hoe deze winlijnen lopen dan kun je er gemakkelijk overeen gaan met de muis. De symbolen in dit slot zijn natuurlijk ook allemaal erg kleurrijk en fruittig, net zoals het slot zelf. De grappige symbolen bestaan uit fruitsoorten met allemaal grappige gezichtjes, en verschillende jampotjes. Ook is er een control panel aanwezig waar je verschillende opties voor het Fruit Case spelen kunt wijzigen zoals jij het prettig vindt, bevind zich onderaan het scherm.

Binnen de Fruit Case Spelregels speel je altijd op vijf rollen die het spel rijk is. Dit is op zich niet erg speciaal. Maar wat wel opvallend is, is dat je binnen Fruit Case Spelregels over 20 winlijnen beschikt. En dat op zich is dan nog niet zo speciaal, maar het feit dat je aten alle tijden met deze 20 winlijnen speelt wat je inzet ook is, en dat is natuurlijk wel speciaal. Dit houdt dus in dat deze niet aan te passen zijn, maar waarom zou je dat ook willen want op deze manier heb je alleen maar meer kans op winst. Wat je wel zelf kunt wijzigen is je inzetniveau en je muntwaarde. Het inzetniveau staat binnen de Fruit Case Spelregels altijd standaard op niveau 1. Dit betekent dat je op iedere winlijn 1 munt inzet. Zo is bij dit slot de minimale inzet afhankelijk van de 20 winlijnen, en heb je dus sowieso 20 munten per draai nodig. Zo kun je het inzetniveau verhogen tot maximaal niveau 10. En dat betekent dan weer natuurlijk dat je per winlijn 10 munten in zet, en per draai dus 200 munten. Dat is natuurlijk erg veel, maar je moet het natuurlijk zo zien, hoe meer je inzet hoe groter je winst zal zijn. En je speelt het spel natuurlijk omdat je het leuk vind, maar geld winnen is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Hoeveel de munten die je wint uiteindelijk waard zullen zijn hangt dan weer af van de muntwaarde die je instelt. Deze kun je namelijk ook binnen de Fruit Case Spelregels aanpassen. Je kunt een muntwaarde van 0,01 cent inzetten maar je kunt ook het maximale bedrag van 0,50 cent inzetten. Het is wel belangrijk te weten dat deze muntwaarde voor je inzet maar ook voor de winsten gelden. Het is dus zo binnen de Fruit Case Spelregels dat als je een hogere muntwaarde kiest je dus ook een hogere winst zult behalen. Vind je het nog allemaal een beetje verwarrend, dan kun je het beste beginnen met het gratis Gokken op de Fruit Case. Op die manier kun je zelf zien hoe de inzet van de muntwaarde en van je inzetniveau werkt binnen de Fruit case Spelregels. Doe het gratis spelen niet te lang, en alleen maar om de Fruit Case Spelregels te leren kennen, want al die tijd dat je gratis speelt had je natuurlijk ook al echt mooie prijzen kunnen winnen. Daarom adviseren wij nooit langer dan een minuut of 10 gratis te spelen.

Als we naar de te winnen prijzen kijken binnen de Fruit Case Spelregels dan kun we zeggen dat de grappige fruitsoorten erg hoge prijzen geven. De hoogste prijs die je kunt winnen is namelijk met de aardbeien. Win je er 5 op een lijn dan heb je maar liefst 2000 munten gewonnen. En dat is absoluut niet mis, en natuurlijk hoe hoger je inzetniveau en muntwaarde hoe hoger deze 2000 munten in prijzengeld zal zijn. Ook beschikt de Fruit Case over de bekende WILD symbolen, deze zorgen er namelijk voor dat je nog meer kans maakt op die geweldige winnende combinaties. Maar het blijft niet alleen bij de gewone WILD symbolen binnen de Fruit Case Spelregels, want deze WILD symbolen hebben iets speciaals. Want indien je een prijs maakt door middel van het Wild symbool dan zal je prijs worden vermenigvuldigd. En om het nog mooier te maken, kan dit zelfs oplopen tot maar liefst acht keer je winst. Dan denk je misschien dat dit al veel extra’s zijn, maar dan komt er nog iets speciaals bij Fruit Case, dit is de Lawine modus.

Het makkelijke aan deze optie is dat je er zelf helemaal niets voor hoeft te doen. Want maak je een winnende combinatie dan zal deze modus vanzelf worden ingeschakeld. Nu vraag je je natuurlijk af wat deze speciale Lawine modus inhoudt. Nou Op het moment dat je een winnende combinatie maakt wordt de modus ingeschakeld. Je ontvangt je prijs, en daarna verdwijnen deze winnende symbolen en ontstaat er een soort van Lawine aan nieuwe symbolen. Het verschijnen van deze nieuwe symbolen zal je geen inzet kosten, en dit blijft zo doorgaan tot er winnende combinaties meer zal worden gemaakt. En al die prijzen worden ook nog eens vermenigvuldig met maximaal acht. De Fruit Case Spelregels zijn dus ontzettend gunstig. Als laatste heb je binnen de Fruit case Spelregels ook nog de Free Fall symbolen, daarmee kun je gratis spins winnen, en de munten die je tijdens de free spins wint worden dan ook nog eens vermenigvuldigd met 3. Na het lezen van deze geweldige Fruit Case Spelregels zit er niks anders op dan het zelf uit te proberen en de theorie in praktijk te brengen. Speel nu meteen dit zomerse slot!