Fruit Case Spelen


Fruit Case is een absolute aanrader voor hen die van vrolijkheid en veel kleur houden. De vriendelijke fruitsoorten die in het spel geperst worden tot overheerlijke jam. Dat is waar het Fruit Case spelen over gaat. De symbolen van het spel zijn namelijk grappige fruitsoorten met allemaal verschillende uitdrukkingen en dan daarvan de potjes jam. Je snapt dan natuurlijk wel dat het thema van Fruit Case spelen fruit is, dit is natuurlijk ook niet over het hoofd te zien met al die verschillende fruitsoorten die zeer nadrukkelijk aanwezig zijn. Bij het Fruit Case spelen zal je merken dat de achtergrond van dit slot neutraal is gebleven qua kleur.

Meestal denk je bij Video Slots aan spectaculaire achtergronden en plaatjes etc. maar juist deze neutrale kleur zorgt ervoor dat de felle zomerse kleuren, die de verschillende fruitsoorten hebben nog beter uit komen. Deze fruitsoorten hebben allemaal hun eigen bijzondere uitstraling, en ook beschikken ze allemaal over een gezichtje, wat het natuurlijk nog grappiger maakt. De peer is bijvoorbeeld een vriendelijk symbool, terwijl de citroen heel toepasselijk maar een zure indruk achter laat. De oranje sinaasappel zorgt voor het extra zomers gevoel in het spel, met zijn brede glimlach. En als laatste is er natuurlijk de aardbei, deze wat verbaasde vrucht kan je tevens de meeste punten opleveren bij het Fruit Case Spelen wanneer je er vijf van in je scherm hebt.

Fruit Case spelen is leuk en vrolijk maar ook zeker een zeer populair spel onder de video slots. Gokken op de Fruit Case wordt dan ook dagelijks door menig speler gedaan. Natuurlijk is dit te danken aan al die vrolijke kleuren die het spel bevat, maar dit heeft natuurlijk ook met de winkansen bij Fruit Case spelen te maken. Maar het feit dat het spel er zo vrolijk uitziet doet zeker erg veel voor de aantrekkingskracht van het spel. Bijna iedereen kijkt toch liever naar een spel waarvan je vrolijk wordt en ook nog eens een zomers gevoel krijgt. En dit is het effect dat Fruit Case spelen op je zult hebben. Probeer maar eens het spel te spelen op een dag dat het grijs en somber is, je zult zien dat je door het Fruit Case spelen het weer al snel vergeet, want dit zomers fruit laat jou aan een heel anders seizoen denken. En speel je de Fruit Case juist in de zomer, dan zal je merken dat je er alleen maar nog vrolijker door wordt.

Bij het Fruit case spelen is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk fruit verzamelt. En door zoveel mogelijk van hetzelfde fruit op een rij te krijgen win je natuurlijk de meeste punten. De winlijnen die je langs het scherm van het spel vindt, laten je precies zien hoe de lijn loopt als je er op staat met je muis. Dat je het winnen niet in de hand hebt lijkt me logisch bij een video slot, maar met al deze 5 rollen die je tot je beschikking hebt en dan ook nog eens de 20 winlijnen zit prijzen winnen er bij het Fruit Case spelen dik in. Natuurlijk win je niet alleen door het verzamelen van het heerlijke zomerse fruit, maar ook de jampotjes te verzamelen kun je prijzen winnen.

Hoe meer symbolen je naast elkaar verzamelt van hetzelfde soort hoe hoger de winst zal zijn bij het Fruit Case spelen. Maar niet alleen het verzamelen van dezelfde symbolen naast elkaar levert punten op, want je kunt natuurlijk ook drie jampotjes naast elkaar hebben en dat een stuk fruit elders in het scherm dan de verbinding maakt tot de potjes jam. Dit is wel afhankelijk van de soort jam en het type fruit, maar dat is hoe de winlijnen werken bij Fruit Case spelen. Je hebt bijvoorbeeld de zomerse sinaasappel die de verbinding maakt tussen de potjes jam met de letter A.

Naast het maken van verschillende combinaties heb je natuurlijk ook nog andere mogelijkheden bij het Fruit Case spelen. Zo heb je bijvoorbeeld de WILD symbolen die je eigenlijk kunt vergelijken met een joker. Ze zijn namelijk voor elk ander plaatje in te zetten. Dan heb je bij het Fruit Case spelen ook nog eens de “Lawine” modus. Deze activeert zichzelf op het moment dat je een winnende combinatie gemaakt hebt. De winnende plaatjes verdwijnen en er vallen (als een soort van lawine) nieuwe symbolen voor in de plaats. Deze plaatjes vermenigvuldigen ook nog eens de winst die je hebt vanaf 2x tot maar liefst 8x je winst. Indien je na de vermenigvuldiging van x2 namelijk geen winnende combinatie maakt dan begint je spel gewoon weer opnieuw, en anders gaat het door naar x4 en x6 tot een maximum van x8 zoals we al aangaven. Dus stel je hebt bij het Fruit case spelen bijvoorbeeld 10 punten doormiddel van een winnende combinatie gewonnen, en deze combinatie staat in verbinding met zo’n symbool (FruitCase x2 bijvoorbeeld) dan worden je punten met 2 vermenigvuldigd.

Dus als bij het Fruit Case spelen de winnende combinaties verdwijnen uit je scherm, dan is dit alleen maar voordelig, want de symbolen die de winnende combinatie mogelijk maakte worden vervangen door nieuwe symbolen. Dit wordt ook wel de Sticky Win genoemd. En het aller belangrijkste hieraan is dat je hiervoor niet opnieuw in hoeft te zetten, want dit hoort allemaal nog bij de voorafgaande inzet. Dat wil zeggen dat je op die manier bij het Fruit Case spelen enorm veel prijzen kunt winnen, zonder dat je er zelfs geld voor in hebt gezet. Je kunt je nu dus wel voorstellen hoeveel prijzen er te winnen zijn met dit kleurrijke en vooral vrolijke spel, dus krik je humeur nu nog meer op en speel deze geweldige video slot nu meteen!